Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Sep 16, 2022     zhelyo     5146
За Левски предстои второто Вечно дерби за сезона, а за ЦСКА предстои първото. Как става това? Само учените знаят. Ето подробности:

'Начало - Футболистите излизат на терена без номера на екипите, за да не бъдат санкционирани за политическа агитация.

'13 - 1:0! Хаитянският нападател на червените Дюкенз Назон открива, че на български малкото му име е Бисер, след като ВАР му отменя автогол заради засада и всички правят паралели с оня автогол на Бисер Иванов Легендата.
'24 - Фенове на Левски организират акция да дарят бъбреците си, за да подпомогнат финансово любимия си клуб. От ръководството питат: "Само по един ли ще дадете?"

'35 - 1:0! Цунами центрира към Роналдо и той вкарва. След мача нападателят ще каже в интервю: "Цунами едно пасче".

Почивка. Феновете на ЦСКА се заканват да превърнат мълчаливия си бойкот към ръководството в дюдюкащ, ако мачът не е поне хикс.

'46 - Саша Илич пуска сина на приятеля на Фред Флинтстоун - Барни Ръбъл, Бамба. Цялата тази смешка е, за да си припомним старите години, когато след Панорама даваха по телевизора Барни и Бети и колко се смяхме по детски на тази неловка комбинация от имена.

'57 - Станимир Стоилов си тръгва от мача, защото на Герена някакво кранче на мивка капело и нямало кой да го оправи.
'68 - 1:1! Червените се възползват от отстъствието на Мъри и факта, че защитата на домакините без него забравя да защитава, но ВАР отменя гол заради игра с ръка на Юрген Матей Казийски.

'79 - 1:1! Джонатан Линдсет вкарва тъй дълго пеклия се гол. Норвежецът спасява ЦСКА както норвежкият газ - зимата на Хелга и Хайнрих от Дармщадт.

Край. И вълкът цял, и агнето сито.

Кой е в по-добра форма?

Избери отговор!
Край