Кутев: На Бузлуджа е имало 2 млн., продължават да слизат наши симпатизанти

Jul 31, 2013     zhelyo     12316
Депутатът от БСП Антон Кутев не само нападна невярващите, че на събора на връх Бузлуджа е имало 50 000 души, но представи ново преброяване. По данни на МВР на историческия връх в събота е имало почти 2 милиона души.


Освен нашите 700 автобуса, Доган докара от Турция още 400, та половината ни ден мина в обяснения, че сега ядем кебапчета, а не сме се събрали да гласуваме”, категоричен беше Кутев, след което издаде, че превантивно на всички автобуси са били счупени по 3 стъкла за объркване, ако се наложи пак да се бяга от народната любов.


Според Кутев хора продължават да слизат, като се очаква в четвъртък тръгналите пеш да достигнат Габрово, умишлено бягайки от герберските магистрали.
Във връзка със събора се появи информация, че огромен брой пенсионери са получили сърцебиене и по два-три микроинфаркта вследствие от появата на Мишо Шамара на сцената. Повечето от тях се възмутили от сравняването на червения цвят в българския флаг с мензис, но след 7 секунди забравили и продължили ожесточено да дъвчат кебапче.

beasta
 

Колко човека са били според вас?

Избери отговор!
Край