След Боровец: Министър Чобанов бременен?

Dec 2, 2013     zhelyo     8971
Ползотворният и приповдигнат събор на изпълнителната и законодателната власт в Боровец между депутати от БСП, ДПС и министрите от правителството завърши с тревожното съмнение, че Петър Чобанов е забременял.


"Пепѝто дойде в събота сутринта разреван при мен. Отказва да каже с кого е бил, но твърди, че е забременял и се чувства използван" - съобщи необичайно приказливият премиер Орешарски.


Той допълва, че веднага е успокоил финансовия министър и му е обещал да му вдигне детските надбавки, както и да не го измества от министерския пост, след като му изтекат майчинските.
Здравният министър Андреева, която е и гинеколог, е обещала лично да прегледа колегата си, за да го увери дали е бременен, и ако е - да го консултира всяка седмица само срещу стандартна потребителска такса.


Същевременно стана ясно, че ако следващият семинар на властта се проведе в Троянския манастир, Орешарски ще е Палома, Местан - Летисия, Станишев - Баба Гуси, а Сидеров ще е просто едно от гаджетата на Летисия, за да краде покрай него от лептата.


zhelyo

 

Мъжко или женско?

Избери отговор!
Край