ДПС: За $24 долара взехме GPT Plus от OpenAI, замени изцяло Карадайъ

Nov 8, 2023     zhelyo     5152
ДОГАНСАРAI - Мустафа Карадайъ е бил освободен от поста председател на Движението за права и свободи, тъй като съпартийците му открили по-евтин и достоверен робот.

"Езиковият модел на ChatGPT е в пъти по-добър от този на Мустафа. Просто е ново поколение, имаме нужда да сме в крак с новите технологии" - сподели Ахмед Доган, докато си поръчва изображение на ТЕЦ Варна без никакви дългове от новата версия на DALL-E.

Самият Доган ще бъде формално председател, но ще продължи да си кърца в Росенец и да гледа краставици, като делегира представителните функции, речите, ходенето подир Пеевски в пленарна зала и други наподобяващи истински човешки отношения на различните възможности на GPT.
Политолози и технологични експерти споделят, че е възможно Карадайъ да започне работа като прахосмукачка-робот, ако приеме съветите на съпартийците си да се снишава под мебелите и да се погрижи за нечистотиите им.

"Изключително благодарен съм на г-н Ахмед Доган за доверието и възможността да заема тази отговорна позиция. Чувствам се почетен да продължа наследството на лидерство, което той е установил, и обещавам да приложа иновативните възможности на GPT Plus за благото на ДПС. Вярвам, че съвместните ни усилия ще допринесат за устойчивото развитие и успеха на партията." - написа ChatGPT, помолен да коментира тази новина.

Какво бихте направили с Карадайъ?

Избери отговор!
Край