Буруджиева предлага глоби за депутати с тъпи предложения

Oct 11, 2013     zhelyo     3929
Предложилата вчера глоби за пияните пешеходци депутатка Татяна Буруджиева-Ваниотис днес предложи да се глобяват и народните представители с тъпи предложения.


"Не бива депутатите да губят работното си време и държавния ресурс в измислянето на скудоумни закони. Необходимо е да се стимулират към по-значими дела с глобяване" - споделя представителката на парламентарната група на БСП.


Запитана дали това не е много рестриктивна мярка, Буруджиева сподели: “Рестриктивна е, но този човек, когато е депутат, може да създаде много неприятности. Аз съм виждала народни представители, които в такова състояние влагат цялата си енергия в инфантилни глупости, вместо да подобрят качеството на живот в страната”. 
Както е известно, родните депутати не блестят с мисловните си процеси, като се очаква при глоби държавната хазна да се изпълни за около седмица.


Все още не е ясно дали Буруджиева визира и себе си за вчерашното си предложение, на което единствено липсва условие да се забранява на пияните да се возят в такси или с приятели, с което те задължително да трябва да изтрезнеят на мястото на напиването си.

zhelyo

Приемате ли идеята на Буруджиева?

Избери отговор!
Край