БСП обвини в шуробаджанащина и Star Wars: The Last Jedi, били рекламирали ГЕРБ като нещо нормално

Oct 11, 2017     zhelyo     4877
ПОЗИТАНО ДВАЙСИ - Висшият партиен ешелон, аристокрацията и гражданската квота на БСП въстанаха след вчерашната премиера на трейлъра на най-новия Star Wars Епизод VIII.


От ръководството на най-голямата опозиционна партия съзряха във филма Star Wars: The Last Jedi кампания за промотиране на шуробаджанашеството като част от Светлата страна.


"Опитват се да изкарат Скайуокърови като семейството на Делян Добрев. Уж половината не знаят, че са роднини, ама как па всичко ги свързва?" - възмути се Елена Йончева.
От ГЕРБ моментално изпратиха елита си по телевизора, а именно агент Николай, Цвета Караянчева и Тома Биков, да оборват, като тримата заплашиха Виктор Николаев, че ще му сложат Беновска за ко-водеща, а Антон Хекимян целунаха по устата от очарование.


"Лицата, които имаме като Небеходеви, не са от ГЕРБ. Позитивно мога да отрека - те бяха в партията едно време, но ги изключихме още с Миро Найденов и Фидосиева. Сега сутрин това, което виждаме в огледалото, е Империята, но какво от това" - сподели и Цветанът на мисълта Цветанов.


 

Кой на кого е роднина и по кое време в Star Wars?

Избери отговор!
Край