БСП: Финализирахме своя катарзис

Jun 27, 2014     zhelyo     3459
ПОЗИТАНО ~20 - Българската социалистическа партия обяви плавния си преход към нормализиране за приключен и декларира наличието на цялостен катарзис в редиците си.


"Вече говорим свободно за вредата от влиянието на личности като Делян Пеевски, съгласни сме, че правителството е неефективно и дори иносказателно обясняваме, че то всъщност не е наше" - споделя гордо Антон Кутев, депутат от Коалиция за България.


В редиците на социалистите все по-често се чува и тезата, че Станишев може би не е чудесен човек и добър лидер, а нещо като лъжец, допълва друг депутат, известен като Страхил Ангелов.
"Коалицията ни с ДПС е вредна за нас и за държавата. Признаваме го и смятам, че вече сме много по-читава партия така" - допълни бившият председател на парламентарната група на левицата Янаки Стоилов.


Очаква се в рамките на няколкото месеца до изборите БСП да започне да говори с 35% повече по същество, да се еманципира от някогашните си васални връзки с партии и олигарси и да си създаде имиджа на нещо повече от пиедестал, на който изпъква единствено Мая Манолова.


zhelyo

Олекна ли ви?

Избери отговор!
Край