БСП: Текстът, определил Народният съд като необходимо правосъдие, бе да припомним колко гнусни сме

Feb 13, 2018     zhelyo     9360
ПОЗИТАНО 20 - Хардлайнерът на стремежа към народната посредственост БСП не пропусна за пореден път да припомни на нацията колко гнусна организация е.

"Народният съд от 1945 г. е едно необходимо и неизбежно военновременно правосъдие" - гласи нова позиция на партийното ръководство, което после я отрече по нефелен, подчертаващ гнусотията начин.

Наследниците на екзекуторите на българския предприемачески дух и огромна част от умствения елит на страната за пореден път напомниха за себе си, коментират хора, позволили си за миг да се вълнуват и от други неща.
"Трябва да уважаваме традициите. Добри или гнусни. БСП е част от тях и е хубаво, че нови и нови поколения поддържат тази гадория, за да не забравяме що за утайка може да бъдат представителите на биологичния вид, измислил бирата, Пътеводителя на галактическия стопаджия и свободата на словото."

Все пак партията бе обвинена от скептици, че постепенно нивото ѝ пада и след Народния съд нищо не било толкова внушително - нито Възродителния процес, нито хората с куфарчетата, нито мутрите, нито банковите фалити и инфлацията, нито десетките ѝ метастази, маскирани като други управлявали и управляващи сега партии.

Как да припомнят следващия път?

Избери отговор!
Край