БФС залага, че ще намери също толкова пиян състав на Софийски градски съд

Jan 24, 2024     zhelyo     2480
СГС - Членове на Изпълкома на БФС ще обжалват обжалванията си от последните дни и така ще дадат повече време на съставите в Софийския градски съд да си разпорят черните дробове с няколко кила уиски с аулин.

Така бяха обяснени ходовете на ръководни представители на съюза, които и в момента на четири крака внасят жалби срещу собствените си жалби, искащи да отменят решенията им и така да се избегне провеждането на редовен конгрес и избирането на нов президент на българския футбол. 

Залозите, че такъв състав съществува вървят в родни и азиатски букмейкърски къщи, но Дан Тан приема и залози за късни обръщалки с включени профилактични 72-часови преспивания на бул. Г. М. Димитров.
"Трябва да поспят в нашите обувки, за да вземат обективно решение съдиите. Аз принципно не коментирам съдийството, но имаме страхотни жалби, които трябва да се отменят, защото един Конгрес би бил противоконституционен. Бадете здрави" - сподели Емил Костадинов пред медиите, след което се събуди и се оказа, че такова сложно изказване може само да сънува.

Юристите на футболния съюз заявиха, че техните шефове са готови да пледират невменяемост, така че вписването излъчен от самите тях временен президент на БФС да бъде спряно и конгрес да се проведе най-рано през 2083 година.

"Нямате идея каква каша е в БФС. Ако някой нов дойде, ще си изяде сам косата. Искаме да предпазим хората от това" - благородни са в мотивите си от футболната централа.

Ще се намери ли?

Избери отговор!
Край