Борисов нареди да се раздадат ваучери за Black Friday

Oct 13, 2020     zhelyo     10688
ТОАЛЕТНА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ - Изнесеният "Министерски съвет на път" заседа в тричленен състав и операторка, която вече не работи в кабинета на министър-председателя, но той и без това не стъпва там.

Борисов обяви, че идват най-светлите празници за годината след Великден и 13 юни, като в тези трудни времена трябва да се помогне на всеки българин.

"Идва най-хубавият празник. Блек фрайдей. Празник за мали и големи, за икономиката. Трябва да дадем на хората нещичко. Дори на тея, къде ни освиркват и целят с яйце да дадем" - заяви той пред топчест заместник-министър, който е по-известен от баш министъра, но все пак недотам, че да му търсим името в Google. Абе един кръгъл с очила, изглежда все като току-що цункал дупе.
Финансовият министър Mr. Magoo предложи държавата да емитира ваучери за по 300 лева и да ги даде на всеки нашенец да си купи неща, която идея се хареса от премиера, който обаче бил чул имитира.

Всички се зарадваха, че на следващите избори няма да се купят гласовете само на определени части от социума, а на всички.

 

Ще си купите ли нещо с парите?

Избери отговор!
Край