Патриотите се сдобриха и обединиха с Владо Кузов, Слави Бинев

Apr 27, 2017     zhelyo     4818
44 НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Обединените патриоти станаха още по-обединени, след като се сдобриха с бившите си депутати Владо Кузов и Слави Бинев.


За двамата завърнали се в патриотичните редици се обмислят министерски кресла в новото правителство, като слухове пращат Кузов начело на просветното министерство, а Бинев може би ще поеме туризма.


"Много хубаво е да се обединим, да няма повече омраза и подхвърляния. Видяхме се с Волен, Валери и Иван, нови хора са. Пораснали" - със сълзи на очи се присъединиха към властта осъденият условно за сексуален контакт с малолетен бивш депутат от Атака и за последно явилия се на избори като кандидат на ДПС евродепутат от Атака, Горд и НФСБ.
В различни моменти пътищата и на двамата се бяха отклонили от патриотичната кауза, но апелът за обединение и смирение ги върна към православното лоно на най-новия модел властова патерица.


Междувременно към ГЕРБ се присъединиха поне 250 човека, които само допреди седмица псуваха партията и лидера ѝ, тъй като Борисов напоследък се чувства като Папата и раздава прошки и индулгенции срещу слугинаж.


zhelyo

Какво ги обединява?

Избери отговор!
Край