Борисов: Защо разкарахме къщата в Барселона, като искате да си ходя? Кой ще ме вземе на работа в тая безработица?

Jul 14, 2020     zhelyo     8144
ПРЕД ИКОНА В ЗАЙЧАРНИКА - Нов извънреден брифинг на премиера Борисов зарадва посетителите на Интернет с доза смирение, доза мъмрене, доза самохвалство и доза нежен шепот зад кадър.

Министър-председателят този път акцентира повече върху исканията за оставка от страна на протестиращото от четвъртък в София и страната множество, което тайно се надява да си избие парите, загубени през годините с непечеливши залози в Еврофутбол.

"Как така в тая безработица, дето е по цел свят, на тая възраст, аз да хвърлям оставка. Кой ще ме вземе на работа, най-много някъде като пазач?" - кахъри се Борисов.
Той споделя още, че да е знаел предните месеци, че така ще станат нещата, нямаше да казва на неговите хора да разкарват къщата в Барселона, защото сега нямало къде да иде, ако се откаже от управлението на страната.

"Казах, че Пеевски го няма вече, че се е махнал. И Доган е в онова бунгало там като в затвор, НСО не го пуска. Ама недоволствате и ме обвинявате, че им козирувам. Не е честно!" - закле се, кръстейки се в кръг и целувайки червения конец на ръката си Борисов, радвайки се, че вече втори ден не е ретрограден Меркурият.

Защо искате такива неща от него?

Избери отговор!
Край