За да има доверие и правителство: Иванов, Борисов и Петков ще живеят в студентско общежитие

Jan 10, 2023     zhelyo     5625
СТУДЕНТСКИ ГРАД - Лидерите на ДБ, ГЕРБ и ПП подписаха новия обществен договор, с който ще реализират правителство, ако третият мандат бъде връчен на Христо Иванов.

Споразумението, в което се очакваше да има ясна посока на темите за правосъдието, икономиката, геополитическата ориентация на страната и борбата с жълтите павета, се състои само в една точка, с която партийните лидери се надяват да разрешат всички различия помежду си.

"С Христо и с Кирил ще живеем в една стая в бл. 42 в Студентски град. Това ще е единственият начин да си знаем взаимно кирливите ризи, кой с кого спи, кой чие име изрича на сън и кой получава суджук по Еконт" - обяви Бойко Борисов логиката на коалиционното споразумение.
Представители на новата управляваща коалиция също ще живеят заедно по тройки, като се очаква в една стая да бъдат още Асен Василев, Атанас Атанасов и Томислав Дончев, както и Лена Бориславова, Десислава Атанасова и Емили с тротинетката. 

"Важното е, че всички сме готови на компромиси, за да преодолеем недоверието и да излъчим редовно управление на страната" - сподели Христо Иванов, убеден, че евентуалната нова прегръдка с ГЕРБ няма да завърши като всеки друг път.

Ще бъде ли стабилно правителството?

Избери отговор!
Край