Иванов и Петков: Борисов и Пеевски удържаха на думата си, задържането на Червения пират завърши реформата на правосъдието

Mar 1, 2024     zhelyo     1588
НА ОБЕЗМАСЛЕНО ТУРСКО КАФЕ - Лидерите на "Демократична България" и "Продължаваме Промяната", Христо Иванов и Кирил Петков, обявиха безпрецедентно задоволство от своите колеги в ГЕРБ и ДПС, след като със задържането на Червения пират олигархичният модел, организираната престъпност и корупцията в правосъдието у нас бяха занулени. 

"Бяхме прави да направим тази сглобка и всичко компромиси досега си заслужаваха. Много сме доволни и сме съгласни Борислав Боби Сарафов да остане още години главен прокурор" - радостен като дете на балони е Кирил Петков.

"Благородството и държавническата зрелост на нашите бивши опоненти от ГЕРБ и ДПС превърнаха България в една нова страна. Апелирам нашите задгранични партньори да махнат санкциите Магнитски от тях и техните приближени, а също така да оставят къщата в Барселона да се ползва, за да не иде зян," заяви с чувство на гордост и признателност Христо Иванов.
От ПП-ДБ разкриха, че са напълно готови на компромиси при предстоящите промени в правителствената конструкция, като не искат нито министри, нито кадри в регулаторите, за да покажат, че скептицизма им е отшумял и виждат в ГЕРБ-ДПС истински евроатлантически и реформаторски решения, независимо от личностите, ангажирани с въвеждането им.

Междувременно стана ясно, че Червеният пират е съсипал и футбола ни и няма да има пречки след конгреса на БФС Гонзо да го вдигне на крака.

Чувствате ли България по-така вече?

Избери отговор!
Край