Столична община пуска в обръщение BiletCoin

Feb 8, 2021     Debnadaviebna     6010

ПО БЛОКОВАТА ВЕРИГА - Столична община обяви, че ще пуска в обръщение собствена криптовалута - BiletCoin.

От общината обявиха, че това е най-бързо реализируемото решение за пускане на електронна тикет система в градския транспорт. 

IPO-то ще бъде обявено скоро, като от ЦГМ и информационно обслужване за сега не коментират каква сума се надяват да наберат с първото пускане в продажба. Известно е единствено, че целта е новата криптовалута да бъде от типа stablecoin - редки криптовалути, които поддържат горе-долу фиксирана стойност спрямо друга избрана валута.
Очаква се стойността на криптовалутата да варира в граници между 0.99567 и 1.00382 билетчета, или 1.599364 и 1.617631 BGN, като тези стойности са приблизителни, точната конверсия не е изчислена все още.

За успеха на една криптовалута е от съществено значение да има приложения в реалния свят, тъй като това допринася за по-масово възприемане на валутата. С точно един BiletCoin, независимо от моментния курс, ще можете да избегнете глоба за пътуване без билет в градския транспорт. 

Освен че ще може да се търгува и да се разменя срещу безплатно пътуване в столичния градски транспорт, новата криптовалута ще зарадва и ентусиаст криптоминьорите, тъй като ще може да се добива посредством пътуване гратис в градския транспорт. Придвижването на една спирка без редовен превозен документ ще генерира на вашето крипто портфолио по 0.00765324 BiletCoin тоукена, като трудността на добиване ще нараства експоненциално. 

От ЦГМ съветват миньорите да бъдат внимателни, че ако при среща с органите, които верифицират блоковете във вериката, нямат поне 0.99997 Biletcoin-а, цялото им портфолио ще бъде занулено.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com/

Карти и билети моля?

Избери отговор!
Край