Новогодишната реч на Бойко Борисов: През 2016 ще боря мафията, корупцията и олигархията!

Dec 31, 2015     zhelyo     6250
БАНКИ - Премиерът Борисов ни изпрати на случаен принцип новогодишното си обръщение към нацията, тъй като цял ден днес ще търси диетично олио, за да направи здравословна баница, понеже на гости ще му е Петър Москов.

Ето реч:
 
Уважаеми сънародници,

Закриваме една много успешна година. Година, в която направѝх още магистрали, скоростни отсечки, велоалеи, санирания и дадох пари за пчеларите, овчарите, малкия бизнес, средния бизнес и т.н.
Отворѝха врати нови зали, стадиони, болници, лафки. 

Русия ни подминá и сега нека се карат с Турция, при нас има стабилност в това отношение.

Опраскáх хората, дето не си вършат работата и пречат на стабилността.


Внимавайте в днешния празничен ден със сланината, цигарата, пиратката и ракията, за да не товарите бюджета. За догодина съм го сметнáл точно за един стрестест да стигне, не и за байпаси и липосукции.

През следващата година най-после съм предвидѝл да обърна внимание на мафията, корупцията и олигархията. Критикуват ме, и с право, че нищо не правя, а всичко се знаело - бизнесът бил монополизиран, държавата се издържа от еврофондове и контрабанда, неколко човека дирижират политиката задкулисно. Ше ги взема мерките, бъдете сигурни. Писна ми да казвате, че аз съм част от мафията, корупцията и олигархията и след намсиколко години във властта ще взема да направя нещо по въпроса!
Също така ше очаквам от Рио нашите да се върнат с няколко куфара с бе... медали. Амин!

Обявявам 2016-а за открита. Подай ми ножицата там!

С новим годом!


Бойко Борисов

Ше ни погали ли 2016 по главите?

Избери отговор!
Край