Петъктринайсетичен оптимизъм с Бойко Борисов (не пак, ами отново) - 13.03

Mar 13, 2015     zhelyo     4337
Какво става, бе!? Втори месец поред ни се пада да има петък тринайсти! Къде беше Протестна мрежа да ме защити, когато ми се стоварва толкова суеверност на главата (кръсти се и проверява дали не му се е изхлузил червеният конец от китката). Аз съм Бойко Борисов и пак трябва сам да пазя България! С вами Бойко!


Събрали ми се и ми викат, че съм бил #КОЙ. Алоу! Какви 5 лева, какви шеснайсмилярда, бе! Докато тия протестъри крачеха по жълтите павета, аз бях обсаден от хората на Бареков в родното ми село и се налагаше да се изхранвам с филии с мас. Собствената ми мас! Но го превъзмогнах!


Сега ше дойдат германците, ше дигнат завод. Даже няма да има нужда да му кръцна лентичката. Вече е ясно, че като се случи нещо хубаво, то се е случило, благодарение на мен. Браво, Гришо, добре ти казах как да го биеш тоя, а!
Спрех и лошото време, е тия дни съм ви поръчал слънце! Аз с Нива-та нямам проблеми да карам насекъде, ама и за вас съм помислил. Айде, внимавайте да не ви мине котка път, че да не ме викате пак да ви помагам.


:) Борисов 

Страх ли ви е от днешната дата?

Избери отговор!
Край