БФС глоби мафията с 10 000 лева за нерегламентирано хвърляне на пиратка по пътя Самоков - Ковачевци

May 2, 2023     zhelyo     7986
БОЯНА - Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанията на отборите след поредния кръг кръг в Първа лига.

Сред дежурните глоби за поведението на феновете на ЦСКА, Ботев (Пд) и Левски за нерегламентирано ползване на пиротехнически средства е наложена глобена и на организираната престъпност в България.

"Организираната престъпност е застрашена от лишаване с едно домакинство при повторно провинение. БФС се съобразява с изискванията на FIFA, FAFA и FUFA и взима изключително насериозно такива инциденти" - гласи докладът на комисията, докато мафията обмисля варианти да посреща гости в Белград, Дубай, край Варна или в дом №5 на резиденция Бояна.
По данни на делегатите е взривена бомбичка от тип "пиратка" по пътя между Самоков и Ковачевци, където главният прокурор Иван Гешев е отивал да прибере зимните си гуми след сезонната им смяна.

Глобата е сравнително малка, защото не са използвани нецензурни скандирания, не е имало и нерегламентирано нахлуване на фенове на мафията на пистата.

Докога с бомбичките?

Избери отговор!
Край