Отдаден онанист направи 10 000 крачки, без да излиза от вкъщи

Dec 21, 2023     zhelyo     2162
У ТЯХ СИ - Мъж, който се харесва по няколко пъти на ден, направи 10 000 крачки, без да излиза от вкъщи, благодарение на умния си часовник.

Човекът, който пожела да остане анонимен, защото очевидно няма да си намери гадже с такива постижения, обясни че умният му часовник отчита движенията на ръцете му като крачки, което му позволява да изпълнява целта си за деня, без да се налага да излиза навън.

"Бях много изненадан, когато видях, че часовникът ми ми казва, че съм направил 10 000 крачки. Имам 10-15 до мивката и обратно. После зацепих" - споделя откритието си той.
Мъжът каза, че е щастлив от това откритие, тъй като му позволява да се наслаждава на хобито си, без да се налага да губи по час и половина на ден да се скита по улиците, за да постигне десетте хиляди крачки.

"Това е чудесен начин да постигнете целите си за активност, без да се налага да правите нищо скучно и втръсващо. Това буквално е спортна активност, която не изтощява, а самозадоволява човек."

Това не е първият път, когато умният часовник е бил използван за несъзнателно отчитане на крачки. През 2022 г. мъж от Великобритания беше глобен за шофиране без винетка, след като умният му часовник отбеляза, че е изминал над 100 мили, докато е бил вкъщи.

 

Колко крачки правите на ден?

Избери отговор!
Край