Агенция за недвижими имоти смалява хора с лазер, продава им кибритени кутийки за едва $25 000

Aug 17, 2023     zhelyo     2506
ТВОЙ МАЛЪК ЛОНДОН - В последните месеци българският имотен пазар е изпитал огромен спад в предлагането на жилища, докато търсенето е останало високо. Това е довело до рекордно високи цени на квадратния метър, които достигат и надхвърлят $300 000 в столицата.

В тази ситуация много хора са започнали да търсят алтернативи, за да не се налага да живеят в ужасно място като подлез, трафопост или извън София. Именно за тях една агенция за недвижими имоти е намерила алтернатива, която да бъде по джоба им.

Агенцията, която не желае да разкрие името си и така да получи реклама, предлага услугата “Смалете се и живейте нашироко”. С помощта на специален лазер, тя може да смалява хората до размерите на чубрица и да им продава кибритени кутийки, които служат като жилища. Тези миниатюрни домове са на цени едва от $25 000 и са обзаведени с всичко необходимо за комфортен живот като парче салфетка за легло, капка вода за миене и дупка от карфица за дишане.
“Това е перфектното решение за хората, които искат да живеят в центъра на града, но не могат да си позволят големите апартаменти. Смалените хора могат да се наслаждават на всички удобства на модерния живот, без да се притесняват за паркинг, трафик или шум. Освен това те спестяват пари от комунални услуги, храна и дрехи, защото могат да пътуват от ръка на ръка заедно с целия си дом" - споделят брокерите.

Агенцията твърди, че процесът на смаляване е безопасен и обратим и че хората могат да се върнат в нормалния си размер по всяко време срещу едва $400 000. Има голям интерес към услугата и агенцията вече е продала над 100 милиона кибритени кутийки на щастливите български семейства.

“Това е новият тренд в имотния пазар. Скоро ще видим цели квартали от кибритени кутийки, които ще образуват своя собствена общност. Смалете се и живейте на широко - това е бъдещето!”

Бихте ли живели в кибритена кутийка?

Избери отговор!
Край