Хора, които не могат да смятат, продължават да вярват, че работните срещи са по-бързи от 5 мейла

Oct 22, 2020     zhelyo     5135
ОФ, НЕ МОГА ДА ПРАТЯ ЗАПИСКИТЕ СИ, ТРЯБВА ДА ВИ ГИ ПРОЧЕТА НА ГЛАС - Хората в офиса, които много държат да се изговарят нещата, които може да се пуснат по мейл, не се предават.

Въпреки пътя, през който мина човечеството в последните месеци и доказателството, че с чат и мейл нещата са си напълно приемливи, все още витае разбирането, че говоренето ги забързва.

"Да събереш 12 човека на среща, в която основно да има какво да си кажеш с двама от тях изобщо не е загуба на време, защото сме говорили само час и половина. А иначе цял ден щяхме да си разменяме съобщения" - правдива е колежка, пропускаща факта, че за да проведе срещата, си прави два часа записки, а след срещата ще е 3 часа по телефона с клиента за информация, която липсва и спъва работата изобщо.
По този начин светът постепенно се връща към старите си привички и усещането, че живият контакт улеснява страшно много нещата за разлика от размяната на 3 реда в чата.

"Щото ако ти пиша, ти ще си довършиш това, което си правиш и ще ми отговориш после, а аз искам да те прекъсна и да ми отговориш веднага."

Кое предпочитате?

Избери отговор!
Край