УЕФА наказа националния отбор с 20 години Боби Михайлов

Oct 13, 2014     zhelyo     9526
НИОН, ШВЕЙЦАРИЯ - УЕФА очаквано наложи извънредно тежко наказание на България заради вълненията по трибуните на Националния стадион по време на мача с Хърватия в петък.


По време на футбола привърженици на България и Хърватия поиграха на народна топка с факли и бомбички, а отсреща фенове на Берое, Локомотив (Пд) и Левски и полицията играха на същата игра, само че с размяна на шамари.


Очакваше се санкцията да е между 1 и 3 мача без публика, но от футболната централа са решили да наложат още по-тежка санкция, представляваща още 2 декади управление на родния футбол от страна на Борислав Михайлов.
"Надяваме се българската публика да си вземе поука, защото такова поведение не е прецедент. Ако се повторят такива ексцесии, няма да ни остане нищо друго, освен да заменим Боби Михайлов с депутата Бат' Сали" - заплаши Мишел Платини, ама не тоя, дето беше в ЦСКА или тоя, дето е в ЦСКА, а оня, приличащ на леко лабилен диригент.


Разбира се и тази публикация за шефа на БФС не мина без вметка за фалшива коса, фалшива душа и една шибана каса, отворена в петък в 11 сутринта преди мача, за да може всички 100 човека на опашката да имат време да се запознаят.


zhelyo

Защо така ни наказаха?

Избери отговор!
Край