Борисов: Аз съм най-джендър в България

Jan 19, 2018     zhelyo     8152
ПРЕД ЕВРОПАРТНЬОРИТЕ СИ - Бойко Борисиев увери европейската общественост, че като лидер на България няма да допусне и секунда дискриминация по пол и сексуална ориентация да се случи из страната.

Министър-председателят заяви, че той е силно ангажиран с всички видове сексуалности и полове и самият той бил може би най-големият либерал в това отношение.

"Аз съм най-джендър човекът в България. Истанбулската конвенция е по моя идея, така че не търпя спекулации и обвинения в назадничавост" - заяви Борисов в Twitter, отбелязвайки евроджендъри от различни структури на ЕС.
Премиерът коментира и нагласите в рамките на неговото правителство, което е консервативно и признава правата само на пол и половина.

"То па си е наша работа какво и как. Или ще сме либерали за едното, а за работата на правителството ще сме консервативни и ще се мешаме? Аман от лицемерие!" - ядоса се Борисов, излезе от Twitter и отиде за разтуха да се наслади на коментарите с мигащи гълъби в своя подкрепа от стандартни лели във Facebook.

Колко джендър е Борисов?

Избери отговор!
Край