Наказанието за Нойзи: Борислав Михайлов оглавява Челси

Nov 20, 2023     zhelyo     9436
AD BOBINEM - УЕФА препоръча на СДВР наказание за шофиралия в нетрезво състояние Ивайло "Нойзи" Цветков, симпатизант на син отбор от британската столица.

Тя се състои в това новият собственик на Челси да бъде лицето Борислав "Боби" Михайлов, футболен директор да бъде Георги "Гонзо" Иванов и лондончани да доиграят сезона на базата в Бояна, защото Стамфорд Бридж Арена събира стряскащо много фенове и може да се случи беля.

Предвижда се Челси да спре с фамозните си прескъпи трансфери на звезди и полузвезди от световния футбол, защото футболисти не се пият, а и memento mori. 
"Опитът ни показва, че обицата на ухото е няколко месеца, преди провинилият се да реши, че му се е разминало и може пак да направи компромис със своя и чуждите животи. Но едно 18-годишно управление на Боби Михайлов ще е много по-добър урок. След края му Челси навярно ще са изпаднати в шеста дивизия по куидич." - потвърдиха от УЕФА, като допълниха, че Нойзи трябва да коментира всички мачове на любимия си отбор, така че да не обиди Йордан Лечков и да не събуди Емил Костадинов.

Присъдата може да бъде обжалвана пред сената на Римската империя, quod iam non est praesto. 

Би ли ви сепнало такова наказание?

Избери отговор!
Край