Манчестър (Сити) - Челси (Предварително по минути™)

May 28, 2021     zhelyo     2936
Да загреем за Европейското или да отгреем от сезона, ще проследим още един английски мач, в който се сблъскват пари на шейхове с пари на олигарси. Все хубави хора, да са живи и здрави, щом заделят от залъка си за спорт.

Начало - Водещ на церемонията на Ещадио до Драгао е Драгао Чая. И без това ограничената откъм брой публика предпочита да остане в изолатора, където да научава резултата от мача в лайвскор.

'7 - Тимо Вернер се отличава с първи пропуск, който коментаторите окачествяват като "100-процентов", което преведено на човешки език означава, че е пропуснал изцяло, а не е вкарал някакъв частичен гол, примерно.
'18 - Става ясно, че тоя мач ще е скучен за неутралния зрител, който се чуди дали да играе корнери с 5 лева или просто да си пусне Портланд - Денвър от плейофите на НБА, за да види какъв великолепен състезател е Никола Йокич, който като всички нас е бил трътлесто, набиващо филии с лютеница балканско дете.

'19 - Кай Хаверц се опитва да излъже португалския защитник на Сити Диас с въпрос: "Румене, за кои ще гласуваш на изборите?", но стълбът в отбраната на "гражданите" е гърмян заек и не се връзва, а само високомерно отвръща: "Кай честно!"

'30 - Тимо Вернер с нов пропуск, като този път сваля беларуски МИГ-29 с изстрела си.

'41 - Уволненият шеф на ДАНС нахлува на терена и се опитва да хване Александър Зинченко в опит да го предаде за руски шпионин и да докаже какъв северноатлантик е, но левият бек на Сити вика, че е украинец и му се разминава.

Почивка. Всички се надяват в студиото да има дебат между Жан Виденов и Йоло Денев, но за пореден път родните медии предават феновете и залагат на глътналостта на бастун.
'52 - 0:1! Топката, свалила беларуски изтребител, пада на главата на Оливиежи Ру и влиза във вратата на Едуар Менди.

'63 - Агресивни фенове на Челси изпращат Жоао Към Село. Или по английскиму - Cancelo culture.

'74 - 1:1! Едерсон вкарва от врата на врата, като на виенско от едно време, когато ритахме цък-цък, 21 и не се налагаше да изпием по 3 енергийни напитки, преди да запишем клипче в тик-ток, което да ни е единственото движение през лятната ваканция, въпреки че кел файда, че сме си играли, с тия кемтрейлс и ваксини пак си станахме дебели и плешиви.

'85 - 2:1! Серхио Агуеро вкарва гол, за да направи Сити шампиони, преди да дойде следващия сезон да се снима в реклами с Ники, Валери и да си пожелаем в името на добрия вкус - Славчо Тошев.

Край. Изпълкомът на УЕФА се събира на по чашка и все пак гласува тоя сезон да няма изгубили Шампионската лига и връчват купа на всеки европейски клубен тим.

Трябва ли да имат право два тима от една страна да участват в турнира на шампионите?

Избери отговор!
Край