Как българи могат да играят за лотарията Евро Милиони?

Apr 15, 2021     zhelyo     5338
Лотариите са познати от далечни времена и днес потребителите запазват своя интерес към разнообразните видове игри, които им дават шанс за печалба в големи размери. Хазартните възможности във всяка държава са различни, но сега вече пред вас не стоят ограничения. Чудите се защо? Една от любопитните опции в сайта на Бет365 е възможността клиентите от България да залагат на някои от най-популярните лотарии в Европа и света, с което осезаемо засили присъствието си у нас.

 

Готови ли се за глобални печалби?

 
Както предполагаме повечето от вас знаят, при лотарийните игри имате право да изберете до определен брой числа, на които да заложите. Може да заложите и само на едно число, което увеличава шанса ви за печалба, но но обикновено коефициентът така е осезаемо по-нисък. Може би именно заради простите правила и минималните залози, които могат да се направят, лотариите са разпространени по целия свят и хора на различни места си пробват късмета. Ако вие припознавате себе си сред тях, то възможността да се включите в лотарии от различни точки по света със сигурност ви е заинтригувала. Тъй като физическото закупуване на билетче в чужда страна е почти невъзможно, поглеждаме към онлайн пространството.

 

Единственото условие е да сте регистриран потребител на Bet365, които освен различните лотарийни предложения, имат за вас богата гама от други възможности за залози. Великобританските “ЕвроМилиони” са само добър пример за това, но наред с тях можем да споменем “Милиони всеки ден” от Ирландия, както и други лотарии от САЩ, Германия и т.н. Може да маркирате както точна комбинация от числа, така и да да пробвате да познаете дали първото число ще е (не)четно или ще е под/над определена стойност и още много други. В случай на успех, операторът ще е този, който ще ни изплати печалбата, тъй като практически ние не се включваме в лотариите, в които залагаме.

 

Причината повечето хора да искат да си пробват късмета в лотарии, предлагани от други държави, е, че техните джакпоти осезаемо надхвърлят този в България. Сега имате възможност и вие да го направите в Bet365 - хазартният оператор, който се нарежда сред световните лидери в сферата.
Край