Лудогорец привлече нападател, който не е бил резерва в европейски гранд

Jan 19, 2018     Томпсъна     5492
ФУТБОЛ - Лудогорец привлече футболист, който не е бил резерва, отдавана 5 години под наем от някой голям европейски отбор.

Новото попълнение на шампионите не е бил и младежки национал на станата си преди десетилетие.

Той в последните години се е наложил като твърд титуляр за своя отбор, които в последно време заема места в средата на класирането и едно трето място преди 4 години.
Експерти по футбол, които в голямата си част са фенове на ЦСКА, Левски, Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед, изразиха известни съмнения:

" Той никога не е бил част от отбор, в които има много по-добри играчи от него, и не можем да бъдем сигурни дали ще се адаптира към стоенето на скамейката по час, час и нещо по 2 пъти в седмицата. Също така не е привлечен по обичайния начин след гледане на 10 минутни компилации в ютюб на головете му на фона на натрапчива техно музика, а се е гледало цялостно му представяне в даден мач, което не може да бъде обективно за качествата на един футболист."

Все пак страстите се успокоиха, след като стана ясно, че футболистът е публикувал преди 3 години снимка в Инстаграм, на която зад него се вижда Антоан Гризман в някаква дискотека.

Ще се впише ли новото попълнение в Разград?

Избери отговор!
Край