ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Mar 31, 2017     zhelyo     6645
Втората фаза на първата фаза на футболния ни шампионат привършва като на шега! Навръх първи април ще видим дали ЦСКА ще успее да излъже Лудогорец или разградчани ще продължат да се шегуват с неможещите да ги победят червени.

'Начало - Феновете на ЦСКА са подготвили хореография с кренвирши, но не са преценили наличието на много гарги в Борисовата градина, които се юрват на полуфабриката и всичко прилича на някаква странна сцена от Game of Thrones.

'3 - Кирил Домусчиев се опитва да придобие емблемата и сърцата на феновете, пускайки кренвирши с емблемата на ЦСКА, но някак си, незнайно защо и въпреки угодните публикации в спортните медии, не му връзва. 
'10 - Стамен Белчев и Георги Дерменджиев се отдават на титаничен сблъсък по подготовка на безсъдържателни клишета, които да кажат на репортерите след края на мача.

'19 - Футболистите на Лудогорец изглеждат необяснимо изморени и са се прибрали в собствената си половина.

'26 - Оказва се, че през последните дни футболистите не са водили подготовка в Биовет и разградската Барселона не успява да тича както досега.

'37 - 1:0! Спас Делев. След като преди седмица зарадва футболните фенове, армейските симпатизанти отново заобичаха Спаско и са го вкарали на терена нелегално под формата на дете, което гони топките.

'44 - От изтощение футболистите на Лудогорец спят на терена. ЦСКА цъка на пръсти, за да не ги разбуди и да бъдат глобени от БФС, че не са добри домакини.
Почивка. Кирил Домусчиев побеснява, след като не успява да види златното си комби. Оказва се, че от ЦСКА са го прибрали в музея, мислейки го за изтъркалял се случайно навън трофей. Връщат му го, а той си отдъхва, че бурканите в големия багажник до газовата уредба са ОК.

'53 - 2:0! Доставка на фуражи от Биовет за разсънване на лудогорци ги разкарва за момент от терена. При липсата на налягали футболисти цесекарите успяват да вържат няколко коректни паса и Кубемба успява да вкара, спъвайки се преди това в собствения си талант.

'61 - Футболистите на Лудогорец бързо се енергизират, даже прекалено - при едно леко затичване, мигом прекосяват терена и всичко започва да прилича на някакъв флипер, в което са се стрелнали 10 зелени гумени топчета. а вратарят подскача на 3 метра да се разгрее.

'70 - При спречкване между играчите на двата отбора, пада щипката на Антон Недялков и се оказва, че през цялото време това е бил Гриша Ганчев с лифтинг.

'79 - 2:1! Лудогорец са калибрирани и на пълни обороти, а Джонатан Кафу се разхожда между ушите на вратаря Китанов.
'86 - Скандал! Съдията отменя гол на Лудогорец заради съмнителна засада. Нечувано, невиждано. Футболистите откъсват ръката на един от страничните рефери и я изяждат, а Кирил Домусчиев се съблича гол и тръгва да се бие с фенове на ЦСКА.

Край. ЦСКА побеждава Лудогорец, но скандалът е налице, а разградчани искат касиране на мача с молба до синдик Дора Габе.

 

Кой рита по-добър мач?

Избери отговор!
Край