Ръководството на ЦСКА призова Бойко Борисов и Борислав Михайлов да се загащят

Aug 22, 2015     zhelyo     5796
КЪЩИЧКА ЗА КАТИРИЧКИ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Само ден, след като ръководството на ЦСКА призова феновете да не скандират обиди срещу политици, същото ръководство си поникна чифт тестиси и призова политиците да не скандират срещу феновете.


"Пратиха ни при аматьорите, не ни дават да строим на Панчарево, взеха терените на децата, останаха ни само Боби Галчев и феновете. И тях ли трябва да загубим" - сепнаха се от ръководството на "червените".


"Призоваваме Бойко Борисов и Борислав Михайлов да си вдигнат гащите и да спрат да поглъщат с охота вода от Плиска и Лозенец по сигнал от #КОЙ" - проявиха смелост управленците на "червените".
Както е известно, нищо около бъдещето на тима не е известно, като се изчаква нещо да се случи, а ръководството се притеснява от пречки и отмъщение от семплите хора, управляващи родния футбол и родната държава, ако феновете скандират обиди срещу тях.


"Е кво, ние просто скандираме срещу нападателя на основен конкурент във В група" - оправдаха се феновете, които често споменават Бойко Борисов, който е таран на Витоша Бистрица.

zhelyo


 

Редно ли е феновете да скандират срещу политици?

Избери отговор!
Край