Фенове на ЦСКА и Левски почнаха да събират пари Хари Кейн да дойде в Лудогорец

Apr 16, 2024     zhelyo     2159
DMS KANE - Привържениците на ЦСКА и Левски превъзмогнаха различията си и за разлика от Иран и Израел си простиха ракетния обстрел, като се обединиха в обща национална кауза.

"Ако Хари Кейн донесе прокобата си в Лудогорец, българският футбол може да живне. Още един сезон и ще се превърне в българския баскетбол, където видяхме какво направи Лукойл - вече никой в България не се вълнува от този спорт" - сподели представител с качулка, заплашил екипа ни, че ако му снима лицето, нема да ни се верва.

Фенове от цялата страна вече са събрали 34 милиона евро, като се надяват, че мюнхенският гранд няма да иска много повече пари за над 100-милионната си лятна покупка. Същевременно надеждите са, че Кейн ще поиска да дойде в абонирания за титлата в България Лудогорец, така че да пипне трофей в кариерата си, тъй като и с националния отбор на Англия надали ще го стори.
Поредицата от неуспехи на Кейн да спечели трофей с Тотнъм и скорошното му преминаване към Байерн (Мюнхен), където той също изпусна шанса да спечели Суперкупата на Германия и секна похода към 73-та поредна титла, не притесняват разградчани, които са се навили на подобен трансфер.

"Ние си имаме нападатели. Но може да пратим Кейн в стаичката на VAR да играе за нас, там може да е от полза" - коментираха от щаба на шампионите.

С отговор в тази анкета се съгласявате да дарите:

Избери отговор!
Край