Спас Русев платил 3-4 милиона на Александър Томов за съвети как да управлява футболен клуб

Feb 21, 2017     zhelyo     8467
УОЛСТРИЙТ - Собственикът на мажоритарния дял от акциите на ПФК Левски Спас Русев е похарчил парите за козирката на новия Сектор А за консултации.


Почти номиналният собственик на БТК е преминал кратко обучение по управление на български футболен клуб при проф. Александър Томов, така че да навлезе по-бързо и адекватно в този нов за себе си бизнес.


"Аз съм прагматичен човек. Когато нямам ноу-хау, аз го намирам и се сдобивам с него. Александър Томов е най-подходящият теоретик, подплатил познанията си с невероятен опит. Открих, че много си приличаме с него. Ако Левски се сдобие с още пари, бих му платил дори за още консултации" - признава Русев.
Бизнесменът вече използва инстриментариума, с който е запознал Томов, за да докара небивали парични потоци в касите на синия клуб и да обяви ситуацията с дълговете на отбора за непритеснителна.


"Всичко е прозрачно, чисто и коректно на Виваком Герена" - заяви Русев с намигване, за да покаже, че парите не са отишли на вятъра и е научил добре уроците на Томов.


zhelyo

Какво остава Русев да направи?

Избери отговор!
Край