На ChatGPT не може да се вярва, бил Стрелец

Jul 7, 2023     Taskovcheto     3238
БАН - От института по зодиология, астрология, шарлатания и тъпи обяснения (ЗАШТО) отправиха остри обвинения към детето чудо ChatGPT.  

"Вижте - всичко, което трябва да знаете за това "чудо" е, че е родено на 30 Ноември! Не стига, че е стрелец, което според 20% от гилдията ни, или иначе казано повече от половината, е една от 12-те най-неприятни зодии, ами и е роден на триесето число, което си е просто три с една нула отзад. И после защо си измисля толкова много! Лъжливото овчарче също е стрелец" - заяви пред Не!Новините председателят на института маг Дойчин, по-известен в научните среди като Доцо Ексфолианта.

"В крайна сметка ако не бяхме прави щеше ли всеки път да отбива номера с това, че бил само езиков модел и още някакво дълго и на английски? Абсолютно типичен стрелец - поучава и апострофира другите, преди да си е наредил звездите в собствената чакра." настървено допълни магьосникът.
Помолен за коментар представител на компанията създател на ChatGPT обясни, че е бил заченат на 8 март в една механа под звуците на Бяла роза и много съжалява за тази пиянска изцепка.

Пратихте ли го това на някой стрелец?

Избери отговор!
Край