Разкритие: Криско всъщност бил робот, пеел с нормалния си глас

Nov 10, 2017     Венелин Костадинов     6639
В КРЪЧМА ХЕПИ - Новината бе съобщена от самия Криско преди минути във Фейсбук и успя да взриви света на шоу бизнеса у нас, предизвиквайки лавина от коментари.

Омръзна ми да ме питат защо гласът ми звучи така в песните ми. Истината е, че не използвам никакви програми за обработка, а просто използвам истинския си глас. Дълги години пазих тайната, но реших най-накрая да се разкрия пред вета. Истината е, че аз съм робот и поради тази причина понякога звуча с т. нар. робо глас.” обърна се Криско към феновете си и сложи просълзена емотиконка “чувства се развълнуван” на статуса си.

От редакцията ни веднага успяхме да се свържем с тайната лаборатория, където преди време е бил създаден Криско. Оказа се, че тя се намира в Япония и по принцип се занимава с производството на прахосмукачки, докато един ден любопитен работник не решил да сглоби прахосмукачка наопаки и така се получил нашенският Канье Уест.
Беше ми скучно и реших да създам приятел, който да ми попее. Моделът бе толкова съвършен, че никой не успя да забележи, че това не е истински човек. Имаше само един малък проблем – гласът”, призна работникът с типично японско име, което на български звучи като горна част на връхна дреха.

На въпрос дали човечеството най-накрая е направило пробив в създаването на изкуствен интелект той отговори “Е... чак пък интелект”, след което си направи харакири от срам, завиждайки на онзи, помогнал за изобретяването на атомната бомба. 
 

Слушате ли Криско?

Избери отговор!
Край