Домусчиев се нацупи, прави си нова А група, взима си Марек и Венци Стефанов

Feb 26, 2015     zhelyo     6356
НАД ЛИДЪЛА В Ж.К. ИЗТОК - Ядосан от отношението на ЦСКА и Левски, които искат да ядат от на телевизионния хляб мекото, собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев реши да направи свое алтернативно първенство, което да си организира и да си го изпипа както той си знае.


Двата столични тима продължават да настояват, че без тях първенството ще се гледа от пияните хора, пуснали си в събота и неделя телевизорите на спортния канал, за да не изпуснат английските мачове.


"Начи, ъ-ъ-ъ*, ще им се невиди на Левски и ЦСКА! Ъ-ъ-ъ, взимам си Венци Стефанов и Марек Дупница, слагам ги в един шампионат с Лудогорец и нацията, ъ-ъ-ъ, ще бъде в удивителен екстаз и ще си счупят дистанционите на, ъ-ъ-ъ, телевизорите, за да пращат есемеси да ни гледат продукцията" - сподели с автентичния си говор, симулиращ неаполски мафиоз, лидерът на КРИБ.
Новият шампионат ще бъде излъчван по UltraHD канали и желаещите да го гледат ще се наложи да си купят специални приемници, телевизори, да прокопаят трасе до жилището си и да плащат по 18 000 лв. месечна такса, която според Домусчиев била малка за качеството и цената на продукта, на който зрителите ще се наслаждават.


По този начин патриотичният предприемач, трансформирал редица кораби в станиол за блистери хапчета, ще реформира футбола у нас и ще го изцери от порочността, която удря по имиджа му, както прави лекият нрав с красивите момичета.zhelyo

* звук от дъскорезница с разтропан кремък

Първенството на Левски и ЦСКА какво ще е?

Избери отговор!
Край