Гонзо изригна: Георги Иванов ми се меси в работата

Aug 7, 2014     zhelyo     5303
ГЕРЕНА - Само два дни след заемането на поста старши-треньор на Левски, Гонзо изригна пред медиите, че човек на име Георги Иванов му се месил и някак си взимал решения вместо него.


"На всички заповеди, които аз като треньор и директор давам, стои отдолу името и подписа на някой си Георги Иванов! Аз съм Гонзо и искам да се знае, че тоя ще го намеря" - сподели Гонзо, разочарован, че въпреки статута на легенда в синия клуб, неговите действия са ограничавани.


Георги Иванов бе винен във вмешателство в работата и на доскорошния треньор на Левски - Пепи Маруся, който призна, че е отвличан в багажник и бит с върбови клечки през краката, за да не си позволява да налага смислена тактика на състава.
Според сини фенове сигурно става дума за някой чорбар, като се заклеха на Гонзо, че ще намерят тоя Георги Иванов и така хубаво ще го съблекат, че да им се смее целият световен интернет отново.


Както е известно, Гонзо е псевдоним на героя на "сините", който с маскирано лице и превързана като мумия глава се оказа последния кошмар на техния Вечен враг, като без него ЦСКА постигна 5 поредни победи в първенството.


zhelyo

Кой се меси на треньорите в Левски?

Избери отговор!
Край