Гонзо: Боби Михайлов чете хейта във Facebook и се върти в дроба си

Sep 11, 2023     zhelyo     7202
ПРИМЕРНО - Георги Иванов - Гонзо обяви, че Боби Михайлов е подложен на кансел култура в социалните мрежи след снощната липса на малшанс срещу отбора на Монтеафроамерика.

"Това са мишки, които примерно не са се съблчали по физическо, примерно" - използва нечуван от никого никога никъде израз отговорникът за националните ни отбори.

Той обясни, че има шепа тролове, които само чакат някаква дребна спънка на националния отбор, за да сеят омразата си срещу Михайлов и той, понеже бил открит и честен човек, си го слагал на сърцето.
"Боби се върти в дроба си от това, което примерно чете за себе си. Но това са хора, дето си нямат работа и примерно на живо няма да посмеят да ни говорят така в очите. След 30-40 години ще целувате ръка и ще гледате примерно победи и равенства на България и ще ни се правите на приятели. Ама като падаме, примерно е много лесно да ръгаш с лакти в душата на хората, дето примерно най-много ни пука за тоя тим" - обясни легендарният бивш национал на България, вкарал два гола на Малта.

Старши-треньорът Младен Кръстаич пък обяви, че не знае имената на повечето футболисти, които е повикал, но е разочарован, че нямат апетит за трева и пожела да извика в селекцията крави, кози и овце, които да гарантират, че в мачовете до края ще са готови да изядат терена.

Пошегувахте ли се със състоянието на футбола ни?

Избери отговор!
Край