Конспирация: Участието ни на световното първенство в САЩ през 94-та е било фалшифицирано във филмово студио!

Jul 12, 2019     Агент Звезделин     8190
НИКЪДЕ - През месец юли 2019-та година ще отбележим две именити събития - половин век от кацането на Луната и четвърт век, откакто за последен път български крак стъпи на полуфинал на Световното първенство по футбол. 

Днес обаче, 25 години по-късно, мнозина се замислят дали знаменитата ни победа над Германия е била автентична. Основният мотив, който се споменава сред авторите на конспиративни теории, е че десетилетия по-късно никой не е успял да го повтори. 

"Не е възможно някога да сме победили Германия и да сме се класирали на полуфинал. Кадрите от 94-та са прекалено динамични. Както виждаме от записа на неуспешния ни мач срещу Косово тази година, нашите играчи едва се придвижват на терена. Мисля, че през 94-та година мачът е сниман във филмово студио, а записът е пуснат на забързан кадър", споделя вярващ в конспиративната теория. 
Но ако това е вярно, защо не симулират ново участие на националния отбор на България на световно първенство? Конспираторите имат обяснение и за това. 

"Демокрацията ни е отнела киното", категоричен е горният събеседник.

"Едно време през 70-те и 80-те години имаше такива готини филми, каквито сега няма и не се гледат. Просто Мондиалът през 94-та година бе последният напън на издъхващото ни кино". 

Истина ли е САЩ '94?

Избери отговор!
Край