Гана - Уругвай (Предварително по минути™)

Dec 2, 2022     zhelyo     2061
Както и преди 12 години в Южна Африка, така и сега се очертава футболът между Гана и Уругвай на Световното да е на по кило кръв и две шепи душа. Ето какво ни очаква да гледаме.

'Химни - Български бял хакер сменя химна на Гана да бъде Ганкино хоро, само зрителите у нас разбират колко великолепно е това.

'10 - Феновете на Катар биха подкрепяли Гана, защото и двете са болести, но тъй като домакинските запалянковци всъщност са от Югоизточна Азия и похапват кучета, запазват неутралитет.
'21 - Томас Парти влиза на Диего Годин, както с парти влизаме в Нова Година - с фойерверки, нетрезво състояние и съдията го сурвака с жълт картон после.

'32 - 0:1! Отменен гол за Уругвай, след като зъбите на Луис Суарес са се оказали в засада според изкуствения интелект.

'43 - На терена нахлува фен, протестиращ хартиената бюлетина, безумните банвания във Фейсбук и даването на третия мандат на Стефан Янев.

Почивка. В студиото на Диема пак са заложили, че в малкото време за коментари е по-добре да се заложи на красиви дами, вместо на специалисти, и е много весело как те се изчервяват при споменаването на Родриго Бентанкур.

'54 - Катарските власти влизат на терена, за да забулят Единсон Кавани с хиджаб.
'65 - С котешки рефлекс вратарят на Ганайците Лоурънс Зиги спасява 

'76 - Десният бек на Гана Тарик Лампти ламти за това, че срещу него има нарушение от страна на Гийермо Варела, но съдията му вика, че това са варели-некипели.

'87 - 0:1! Уругвай вкарва първия си гол в шампионата, след като бе на минути от това да изхвърчи от него безславно.

'108 - 2010 година се повтаря, Суарес спасява изстрел на ганайците, играейки с ръка. Не е изгонен и няма дузпа, защото шаман е пуснал дух да помага на Гана да изравни, но духът се оказва в засада.

'Край. Уругвай се промъква лежерно и в никакъв случай напрягащо към световната титла.

Кой ще продължи от тая група?

Избери отговор!
Край