Истанбул БиСексър - Лудогорец Разградър (Предварително по минути™)

Sep 14, 2017     zhelyo     6421
Лудогорец отива да играй групово Лигава Европа при някакъв отбор, дето не сме го чували. Истанбул нещо си. Сигурно е нещо като Черноморец Бургас (София), дето беше преди години на националния стадион. И пак събираше повече зрители от Септември и Витоша. Както и да е.

'Начало - Стадион Фатих Терим е пълен, като е трудно да се определи какъв е делът на симпатизанти на гостите.

'5 - Капитанът на домакините е Емре Бельозоглу - турското Гъргоров. 
'13 - Херо и Моци не са много нахакани, след като още на границата им казали, че приличат на гюленисти.

'25 - 1:0! Адебайор вкарва на Ренан или Броун или както се казва вратарят на Лудогорец, звучащ като герой от Вдовицата в бяло с Освалдо Риос в главната роля.

'34 - Анисе най-после киха и лицето му се оправя.

'42 - 1:1! Кьоксал Баба вкарва, след като се е споразумял тайничко да влезе на мястото на Светльо Дяков, а той пък да ходи да бие и рита, без да се страхува, че тоя път ще му дадат картони.

Почивка. В студиото на БНТ са поканили ултрас на Лудогорец, който е заспал, преяждайки с кренвирши, понеже са били на промоция в Била-та в новата сграда пред телевизията.
'51 - Петричев настоява пред Херо да го пусне на терена вместо Пластун, кълнейки му се, че ще се залепи за Адебайор.

'63 - Жмуньо Кайсия играе без сантименти срещу бившия си отбор, но и без вълшебната отвара, която го направи играч, струващ 5 милиона в очите на Шалке. Затова и Натаниел го спира на един крак.

'70 - В игра влиза Карим Фрай, за да ни покаже, че толкова се глобализира светът, че турците вече са с немски имена. Горките!

'79 - 1:2! Върджил Мисиджан навързва Гаел Клиши и Илиеро Илия, след което посвещава гола си на Петричев. Сълзи в очите на Адебайор.

'84 - Цициньо добре гърдира топката около корнера на домакините и бави цели 20 секунди, преди да го фаулират.
Край. Георги Дерменджиев си отдъхва, че май няма да го викат пак тия дни.

Как се чете името на тоя отбор?

Избери отговор!
Край