Тотман (Предварително по минути™)

Apr 9, 2021     zhelyo     2288
През 1983 Тотнъм и Манчестър Юнайтед се озовават на турне в Свазиленд. Двата тима си разменят по една победа - "червените дяволи" бият в първия мач 2-1, а при повторната среща "шпорите" взимат превес с 2:0, а след това се играят дузпи, при които лондончани затвърждават превеса си. Но по-любопитното е, че двата отбора изправят заедно под названието „Тотман“ и побеждават Свазиленд с 6:1. А сега, научили любопитен факт, е време да се насочим и към малко абсурдна не!лепост.

'Начало - След това изречение не можете да си избиете от главата, че Моуриньо и Солшар са два сърдити хобита.

'12 - 1:0! Хари Сон и Хюн Мин Кейн правят многоходова комбинация и отбелязват едновременно гол и асистенция.
'23 - 1:1! Антони Марс Ял си спечелва ако иска, да яде и баунти, и туикс, и сникърс.

'34 - 1:2! Бурно Фернандеш вкарва и под бюстието (това тренировъчното сутиенче, дето е модерно да го носят) си показва тениска с лика на Бруно Акрапович и надпис "Аз вярвам само на още един Бруно".

Почивка. В судиото са в еуфория от динамичния мач и са залепнали по местата си. Леко джапат.

'56 - 2:2! Серджо Регюльон и Серж Орие затвърждават усещането, че тоя мач може да завърши с повече голове от миналогодишният, но след като това е написано в Не!Засада, по-вероятно е да е 0:0, освен сега, когато и това е написано тук.

'67 - 3:2! Гарет Бейл вкарва. Феновете на Тотнъм са раздвоени - ако пак стане добър, ще си го приберат Реал (Мадрид). А ако е слабак, за какво им е на тия пари?
'78 - 3:3! Каванко Кану вкарва, след като Юго Лорис напомня за това, че поне веднъж в мача съзнанието му се пренася в декоративната кокошка на козирката на стадиона.

'89 - 3:4! Хари Магуаяр вкарва след корна, надскачайки Хари Кейн, като посвещава победния гол на Мата Хари.

Край.Каква поредна футболна драма.

Колко точно голове ще има в мача?

Избери отговор!
Край