България - Франция (Предварително по минути™)

Oct 6, 2017     zhelyo     11600
България посреща Франция да поритат топка в съботната вечер, защото спортът е здраве, а футболът е велика игра. В зависимост от това кои французи са контузени и кои ги мързи на Националния стадион ще дефилират между 400 милиона еврона и 672 милиона еврона. От наша страна пък Георги Костадинов е в една прекрасна форма и с една прекрасна фамилия, за да ги накаже.

'Химни - Марсилезата се пее с цяло гърло от българската публика поне в първите две строфи:

Allons enfants de la Patrie,
Яжмикурооооооосимитли!
'Начало - Нашите се дърпат назад и дават на французите да ги натискат като момичета на Нова година в Кьолн. 

'9 - Минаваме центъра. Отбор, струващ 3 милиона евро почти осъществява натиск срещу защитна формация, в която всеки играч струва поне 10 пъти колкото цялата селекция на Петьо Хубчев. Но един пас не връзва и излиза в тъч.

'18 - Боби Михайлов обяснява на хората от УЕФА, че публиката не издава маймунски звуци, а се цензурира сама, щото не ѝ е позволено да вика кур.

'27 - Спас Делев открива, че е абсолютно същото като Килян Мбапе, само че с по-калпав маркетинг. 1:1, няма две мнения.

'36 - Всички в ложите се вълнуват дали Лаказетя и той е от Хасково, нищо че не приличал на Живко Миланов.
Почивка. Гост в студиото на телевизора е Петър Жабов, който еднакво не е легенда и на двата тима, та се очаква обективност.

'47 - Депутатът от БСП Елена Йончева размятква документи, според които всички наши национали и двама от французите са баджанаци. Николета Лозанова подава оставка и милиони излизат на протести. 

'55 - Някак си пусто е в мача да не играе Светослав Дяков, който да влезе селската на Погба, чиято прическа струва колкото поредното туристическо лого на България - само 2 милиона.

'62 - Червен картон! Муса Сисоко е изгонен от футбола, след като родните фенове са се отнесли към него политкоректно, но въпреки това той е приел цинично комплиментите, че може умело да се катери на дървета и има нечовеша сила.

'66 - Нашите минават центъра за втори път и то по-трайно. Емоцията е като при емблематичната сцена с Волния Уили.
'73 - Нголо Канте чифте пищови.

'82 - Наши зевзеци канят Дмитри Пайе да почерпи в аванс за Димитровден, че надали щял да има път насам на самата дата.

'89 - 1:0! Георги Костадинов вкарва гол, без да иска, след като още повече без да иска Юго Лорис пак си е намазал ръкавиците с 

Край. Дидие Шампоан ще трябва да отмие срама на многомилионната си селекция в най-бързо време.

Шги ужилим ли?

Избери отговор!
Край