Арсенал - Тотнъм (Предварително по минути™)

Sep 24, 2021     zhelyo     2622
Кой е по-големият клетник от северен Лондон към настоящия момент ще се реши с този двубой. Дали Арсенал ще продължи нокдауна, в който са "шпорите" или ще потвърди впечатлението, че също е трупа момчета, събиращи се да поритат за здраве уикендите? Нека проследим:

Начало. Хари Кейн е изморен и диша през устата още с излизането си.

'12 - 1:0! Такехиро Томиясу вкарва с глава след центриране от корнер, тъй като защитата на Тотнъм не го покрива, защото цяло лято се говореше, че японецът ще им стане съотборник.
'23 - Пепе Сака Парти с Роял, ама натискат Скип.

'34 - Хуманитарна организация влиза на терена, за да предложи подслон и топла супа на Деле Али, който все повече и повече изглежда като корабокрушенец.

Почивка. Нуно Еспирито Санто не издържа вече на напрежението и отчаяно жертвопринася коза, за да преобърне ситуацията.

'55 - 1:1! Браян Хил вкарва след самостоятелен пробив и в следващата седмица Бийтълс ще оглави музикалните чартове в радиостанците на Острова.

'66 - Сблъсък между Хойберг и Джака е толкова зловещ, че смирява цялото човечества и антиваксъри и ваксинационен мобилен екип се прегръщат и запяват харе кришна.
'77 - Танганга маркира плътно Обамеянг и влиза в него, така че се получава Обаметанганг.

'88 - 2:1! Хари Кейн си вкарва гол, за да покаже, че наистина иска да отиде в някой друг отбор, с който да не спечели титлата.

Край. Къщата на Даниел Леви в село Крумово е наобиколена от гневни фенове, искащи саморазправа.

Ще има ли някой от двата тима приличен сезон тази година?

Избери отговор!
Край