10 скрити момента от посещението Борисово в Белия дом

Nov 27, 2019     zhelyo     9957
Бойко Борисов гостувà на Доналд Тръмп в самия Бял дом. Някои неща бяха показани, но други станаха ясни само на нашия инфилтриран във властовите среди кореспондент, който проследи всичко изкъсо дори по-щателно от Facebook live video из профила на премиера. Ето щрихите от всичко.


1. Посрещане в Белия дом. Българската делегация тръгва да се събува в антрето. Доналд Тръмп е подготвен и споделя, че у тях се ходи с обувки. Нашите са още по-подготвени и си носят калцуни, защото знаят, че с черджето пред вратата не става и са си донесли нашенска кал.

2. Ръкостискането. Знаете, че Тръмп е известен с разтърсващо и силно ръкостискане, с което откача рамото и изкълчва ключицата на събеседника си, за да разсее ума му чрез болка от глупостите, които ще му наговори. Борисов пък е каратист, футболист, генерал. Тръмп решава, че няма какво да му разсейва.
3. Подаръци. Борисов подарява ловна пушка от Габрово на Тръмп. Тръмп се усеща, че е забравил за подарък, но хитро вика, че отива да прибере подаръка си и се връща с ловна пушка от Габрово и думите: "Бойко, какво съвпадение стана, че и аз такова съм ти взел да ти подаря!"

4. F-35. След като взехме F-16, т.е. ги поръчахме, Борисов пита Тръмп дали може сега и едни ефтрийсетипетици на цени като за Black Friday. Това разсмива Тръмп и допълнително затвърдява позитивното чувство на американския вожд към народа ни.

5. Корупцията. Разказват си за корупциите. Тръмп цъка с език и си записва страхотни идеи като план да направи суперскъпа ограда по границата с Мексико от тел за миене на чинии и макраме, да извършва инфраструктурни проекти, в които да влага едва 35% от необходимите материали, а другото да прави едни хора по-богати и т.н.

6. Преговори за построяване на Тръмп тауърс в София. Премиерът предлага Тръмп директно да вземе Златен век от Артекс, Тръмп обаче е наясно, че новият кмет на Лозенец Комитата иска да го събори и предпочита да построи Тръмп тауъра си на Копитото, защото там бил чист въздухът. 

7. Вечеря. Тръмп е впечатлен от първия си високопоставен гост, който е напълно OK да вечеря от кофа. Изяждат по 100 панирани крилца и Борисов признава, че американските са някак си по-истински.
8. НСО и Сикрет сървиз си разменят клипчета. Грабване на пусита, цомбене, залози какво следва. Знаете го сюжета.

Последните две прочетете в брой №62 на Прас-Прес.

Кой е по-по-най?

Избери отговор!
Край