Франческо Тоти Отново Става Футболист На Рома - Щял Да Доведе И Роналдо

Nov 5, 2019     zhelyo     3424


Италия винаги е била известна с вкусната пица, много жестикулиране  в общуването на местните и понякога добрите футболисти. Всъщност, италианския футбол не е достигал до сериозни постижения вече почти 14 години. Това обаче е без значение, защото наскоро се появи една много пикантна и интригуваща новина свързана с калчото и по-конкретно завръщането на един от най-великите италиански играчи през последните 20 години - Франческо Тоти.

Цялата сага започна веднага след, като Тоти се отказа от футбола през 2017-та година, след 25 години прекарани в родния му клуб. Но именно след този момент се случи нещо неочаквано, като се оказа, че в прощалната пица на Тоти е имало две резънчета пеперони повече от необходимото, което го накарало да преосмисли оттеглянето си. И въпреки, че минаха вече повече от две години, Принца на Рим явно е превъзмогнал унижението свързано с неговата голяма пица по оригинална рецепта от онази вечер и явно той е готов отново да облече екипа на Рома.
Веднага след тази новина пък започнаха масирани протести в цяла Италия, като тифозите смятат да обърнат нещата на гражданско неподчинение ако Тоти не покаже истинската си лична карта. Феновете са на мнение, че Франческо далеч не е на официално упоменатите 43 години. Всъщност, мнозина смятат, че той е участвал във Френската революция, както и през Втората Световна война след това, като даже се появиха снимки на талантливия нападател с много противоречиви и знакови фигури от 30-те и началото на 40-те години на миналия век.

Без значение на колко точно е Тоти обаче неговата класа на терена си остава непоклатима, като според мнозина завръщането му ще донесе сигурно победа на Рома в Серия А през този сезон. Реално обаче всеки, който иска да заложи на Серия А за шампион през сезон 2019/2020 ще види, че коефициента на вълците за краен успех е едва 67.00. Дали това обаче би нарушило празника относно втория дебют на Тоти с червения екип? Не и ако той нямаше едно скрит коз, за който никой никога не е предполагал.Скритото оръжие на Франческо е неговото приятелство с Кристиано Роналдо, като двамата са засичани да управляват пътнически самолети заедно, а освен това изтече информация, че те двамата са построили всички стадиони от Мондиал 2018 собственоръчно, без помощта на модерната техника. В днешни дни обаче и Роналдо не е първа младост, като и неговата рождена дата остава мистерия, като тифозите в Италия са готови да блокират цялата държава ако и Кристиано не предостави публично своята лична карта.

Затова и Тоти смята да доведе Роналдо с него в Рома, като се заговори, че двамата смятат да си подават топката само един на друг. Освен това се заговори, че съотборник на Роналдо в португалския национален отбор смята, че баща му е бил по-добър футболист от Кристиано. Това обаче е без значение, тъй като Роналдо вече е решил да създаде свое собствено първенство, където да играе само той и съответно да няма конкуренция, което пък е в разрез с желанията на Тоти да го завлече в Рим.
Без значение дали Кристиано ще удовлетвори желанията на своя другар или не, Франческо Тоти се очаква да стане голмайстор на шампионата още в първия му официален мач по време на втория му престой в Рома. Още по-интересно е да се отбележи, че по последни данни формацията на Пауло Фонсека, който води Рома в момента ще бъде съставена само от Франческо Тоти, като той смята, че легендарния италиански нападател няма нужда от съотборници на терена, защото те само биха му пречили.

Край