ГЕРБ издигна двойката Кристалина Георгиева и Стоян Мавродиев - щели да направят българина отново богат

Sep 27, 2021     zhelyo     77793
ЗАД ВОЛАНА НА СКРОМЕН НАРОДНЯШКИ ШКОДИЛАК - Двама от най-брилянтните банкери в света са кандидатите за президент и вице-президент, издигнати от партията на Бойко Борисов.

Председателят на Международния валутен фонд и бивш изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева може да стане първата жена на поста държавен глава на България с обещанието да докара световна икономика на китайски цени у нас, да махне ДДС-то и таксите за шопинг в Алиекспрес и да осигури по-здравословно 5G от Huawei вместо американския канцероген.

"Фактът, че на международно ниво се получиха такива нападки срещу Кристалина показва какъв диктатор е Румен Радев, който няма да се спре пред нищо, за да оглави ФИФА и да ми прати Челси и Реал (Мадрид) при Витоша (Бистрица). Такава омраза таи срещу мен, защото аз разбих мафията. Но с Кристалина и Стоян ще направим българина отново богат" - обоснова се Борисов.
Предложението за заместник на Георгиева пък е бившият председател на КФН и Българската банка за развитие Стоян Мавродиев, който щял да купи по една лятна вила в Гърция на всеки българин, а и да го научи как да си заглажда плешивото напред, а не настрани, което било демоде и проява на лош вкус.

По този начин бе сложена точка на спекулациите с това кой ще бъде кандидатът на ГЕРБ, като през последните седмици бяха спрягани имената на самия Бойко Борисов, Томислав Дончев, ген. Мутафчийски, Силвестър Сталоун, Николай Бареков и Ружа Игнатова.

Ще ги подкрепите ли?

Избери отговор!
Край