Основни политически формации обвиниха времето в предизборен популизъм

Feb 18, 2014     zhelyo     4207
Лятното време насред февруари предизвика вълна от реакции сред основните политически формации, които съзряха популизъм в метеорологичната обстановка.


"Времето залага на евтини опорни точки и плаща на слънцето да е негов трол" - споделят от БСП, докато от АБВ смятат, че слънчевите температури са леви и обвиниха времето в опит да грабне традиционно социалистическия електорат.


"Тези февруарски жеги обслужват задкулисието!" - споделиха от ГЕРБ, а Реформаторският блок обяви, че топлото време стимулира хората да излизат повече, да пазаруват от Lafka и да подкрепят бизнесите на Цветан Василев и Нова медийна група.
От ДПС обвиниха нетипичните жеги в опит да изолират проблемите на депутатите, искащи да говорят на турски, и да изместят песимизма и негативните емоции сред населението, предлагайки му слънчевост и птичи песнопения.


Националистите обявиха, че топлото време изглежда вносно и нямало нищо общо с традиционните августовски жеги на KLETA MAJKA BALGARIQ.


Същевременно Николай Бареков обяви, че е поръчал времето да е топло до края на седмицата, но обеща, че щом стане премиер, ще арестува неприятното време и ще е хубаво завинаги.


zhelyo

Популизъм ли е хубавото време?

Избери отговор!
Край