Унгария - Кирчо Роналдов (Предварително по минути™)

Jun 22, 2016     zhelyo     8809
И ето, че дойдве време да изгледаме един от мачовете, които си заслужава да бъдат пуснати на забързан кадър с музиката от Бени Хил. Зрителят очаква Роналдо да го боли, да плачи, да търси майка си. Ето:

'Химни - С оглед, че португалският звучи като испански, изговорен 20 секунди след претърпяване на инсулт, а унгарският език е португалски език с впечатляващо много количество хляб в устата, не е изненада, че по време на химните някои хора си мислят, че пак има Евровизия и почват да пращат есемеси.

'Начало - Роналдо крещи, за да се надъха.
'5 - Роналдо изглежда по-надъхан от всякога, като крещи, дори като владее топката.

'17 - Дори унгарците подават на Роналдо от страх, че ще избухне от напрежение.

'27 - Роналдо бие фал толко зле, че в най-близката си точка до врата топката е била, когато футболистът на Реал (Мадрид) е бил на 5 метра от нея в стойка, наподобяваща жираф, пиещ вота.

'36 - Подигравателни фенове пращат благотворителни SMS-и за Роналдо с текст "DMessi"

'44 - Изнервен, Роналдо налита на бой на Джуджак, считайки името му за една от провокациите с неговия архивраг с ръст на третокласник от Барселона.
Почивка. Роналдо крещи, за да си отдъхне.

'48 - Роналдо крещи на съдията, твърдейки че 3 симулации за дузпа водят до една истинска, но сякаш не иска наистина дузпа, защото ще я изпусне.

'53 - Другите футболисти на Роналдо му предлагат да излезе малко да се разходи, за да видят дали те няма да направят нещо, но звездата им се присмива такова зло, все едно някоя наконтена кифла гледа на момиче с брекети на зъбите.

'65 - Габор Кирали предлага Роналдо да се позабърше в анцуга му, че се е запотил.

'72 - Роналдо се опитва да се концентрира за финалния напън, като си поставя за задача да прочете на екипите на всички унгарци как се казват и да ги запомни.
'87 - 1:0! Адам Наги вкарва гол, след като реално се опитва да изчисти топката.

'88 - То се е видяло. Роналдо пали цигара, сипва си една ракия и ляга насред терена да гледа звездите.

Край

Защо така всички ехидничим по повод Роналдо?

Избери отговор!
Край