Фабрицио Романо разкри къде ще играе жена ти, докато му рифрешваш статусите

Sep 1, 2023     zhelyo     2523
ТУКА НИЕ ТРЪГВАМЕ - Известният журналист Фабрицио Романо, който е специализиран в трансферните новини, направи поредното си сензационно разкритие току преди затварянето на трансферния прозорец.

Той обяви в Twitter, че жена ти е на финалната права при осъществяването на изненадващ за теб и очакван за познатите ви трансфер.

Романо обяви, че въпреки колебанието дали да остане за още един сезон, на жена ти ѝ се играе в европейските туристически локации, а защо не и по екзотични плажове, заради което е избрала една от многото оферти за бъдещето си. Според теб тя ще играе в някоя долна дивизия, но ти знаеш, че за любовта към играта няма долни дивизии и частичка в теб знае, че ако отиде в Албания, ще я посрещнат като богиня.
Очаква се тя да носи №69, още преди да си разбрал какво се случва и одеалото у вас да мирише още на нея, с което тя да покаже, че е готова на всичко за своето състезателно израстване.

“Скоро ще бъде официално. Момичето, което неглижираш, за да следиш дали Ембапе ще подсили Ал Насрал, се възползва от правилото Боцман. Избяга ти със свободен трансфер" - пише Романо, с което те попарва почти толкова, колкото отпадане от туркменистански отбор в първи квалификационен кръг на евротурнирите.
 

Какво би направил, ако можеше да върнеш времето назад?

Избери отговор!
Край