Борисов прави джипката на линейка, ще вози болните да видят магистрали, докато им се освободи място в болница

Dec 15, 2020     zhelyo     12215
ДЖИ ПИ - Бойко Борисов обяви, че ще помогне лично на здравната система и джипката с бурканите отгоре вече ще бъде линейка.

"Аз съм карал вече китайския вирус, така че ще мога по-бързо и без да нося космически костюм да докарвам пациентите в болница" - споделя премиерът в излъчвана по фейсбук среща със здравния министър, на когото да му каже, че каквото и да каже тази седмица, другата действията ще са точно обратното.

Освен желание да даде рамо на Бърза помощ, министър-председателят мисли, че може да помогне и по друг начин на здравната система.
"Ако заведа хората в болница и не могат да ги приемат веднага, може да ги разходя да видим строежи, да видят как се правят пътища, за да повиша желанието им да оздравят. Хубавите емоции са половин ваксина" - твърди Борисов.

Разбира се, за пациентите ще има и продължителни обяснения и мъмрене, че не са спазвали мерките и затова са се разболели, както и обяснение, че сигурно политическите му опоненти плащат на болни да облизват копчета на асансьори и банкомати.

 

Как ще отговори Радев на това?

Избери отговор!
Край