Домусчиев свиква референдум, ще пита кое е най-ЦСКА

Feb 2, 2017     zhelyo     6919
СГРАДАТА ЗАД ЗЛАТНОТО КОМБИ - Бизнесменът и председател на КРИБ Кирил Домусчиев продължи да е силно заинтригуван от ЦСКА, след като клубът спря да бъде собственост на неговите подопечни партньори от Титан преди години.


Няколко дни, след като обяви, че като истински и чистокръвен цесекар не може да приеме клубът от Първа лига за автентичен ЦСКА, той обяви планове да проведе референдум сред народа, за да види дали има съмишленици.


"Да пипитаме народа! Демокрацията нема грешка!" - заяви Домусчиев като един от онези хора, които със сигурност си дезинфекцират ръцете, ако се ръкостиснат с някой, който не е милионер.
Собственикът на Лудогорец, за когото се твърди, че финансира новосформирания аматьорски ЦСКА 1948 в А Окръжна футболна група, обяви, че референдумът ще е достъпен за целия народ и веднъж завинаги ще се реши дали Етрополе-Микре-Ловеч-Тире е истинско ЦСКА.


"Вижте, аз съм болен цесекар. Болно ми беше, когато ЦСКА изгуби титлата си в съмнителен мач, в който дори собствениците му не посмяха да дойдат преди няколко години. Болно ми беше, когато заради дългове не получи лиценз, болно ми е, че отборът е пълен с чужденци, а най-болно ми е, че Аз, Дучето и Цимбика сме по-добре дошли на мач на Лудогорец, отколкото на родния си клуб" - сподели чисто човешките си и фенски мотиви меценатът.


zhelyo

 

Кое е по-по-най-ЦСКА според вас?

Избери отговор!
Край